Let Love Host the Party!

tisdag 3 januari 2012

Topp 12 2012

Hillo mon ami!:)

Det är en mycket grå januaridag idag och en ny storm håller på att dra in över västkusten. Åh vad jag längtar till vår, lökar som blommar, värme och sol. En bit kvar I know, men bara vetskapen av att det går mot ljusare tider gör ju dessa grå dagar mycket lättare eller hur?!

Jag är helt såld på fantastiska Gabrielle Bernstein och hennes underbara bok "Spirit Junkie". Får så mycket energi från alla hennes härliga tips. Hon listar 12 lyckotips för 2012;

1. Släpp bagaget från 2011. Fokusera på allt som var bra 2011 och ta med dig detta i de nya året. Slopa de saker som var dåliga och lägg de bakom dig. Var tacksam för allt bra du har i ditt liv. Detta kommer att göra så drar till dig mer av alla bra saker :)

2. Fokusera på allt du älskar med ditt liv och lägg bort alla dåliga tankar.

3. Ge till andra. Fokusera på vad du kan ge andra istället för vad du kan få. Detta kan vara energi, tankar, komplimanger etc. När du ger till någon annan skapas endorfiner vilket får dig att må bra samtidigt som du gör något bra.

4. Ge dig själv egentid. Ta en dag, en kväll i veckan då du bara tar hand om dig själv, gör saker som du tycker om, som gör att du mår bra, ett härligt yogapass, unna dig en massage eller ansiktsbehandling etc. Ta dig tid att fokusera på dig själv :)

5. Var ärlig mot sig själv och mot andra.

6. Bli mer kreativ. När du släpper loss och gör något helt annat skapar du mer glädje och energi till de andra delarna av ditt liv.

7. Gör någon träning som får dig att må bra, som att dansa salsa.

8. Bli medveten om förlåtelse när det gäller till dig själv eller till andra.

9. Är nyttigt och se till att få i dig en massa antioxidanter. Ta dig tid till varje måltid och stressa inte när du äter. Ändra på små saker som du vill sluta med.

10. Bli mer romantisk och ta inte dina nära för givet.

11. Välkomna lugn och börja yoga för att stressa ner.

12. Förvänta dig mirakel. Påminn dig själv varje dag om all den kärlek och allt gott som finns i ditt liv.

"Trust that the Universe has your back, expect miracles, and be happy!" Gabrielle Bernstein

Ha en fortsatt strålande dag alla fina!:)

Nu yogatime!:)

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar