Let Love Host the Party!

lördag 7 april 2012

Glad påsk!

Glad påsk söta bloggisar!

Idag kommer de att bli en hel del påskägg och en massa kärlek. Fick ett stort påskägg av min älskade skatt med både godsaker i och en ny mixer :) Like! Här ska det göras smoothie´s!:)

Känner du dig blek den här delen av året? Det finns några räddare i nöden!:) I nästan alla tidningar kan man läsa om hur skadliga solens strålar är för vår hud och hälsa. När man har varit i mörker i princip 6 månader så längtar man ju så efter solens strålar och det är lätt att man då sitter alldeles för länge. Kom dock ihåg att skydda er söta bloggisar med en hög Spf. Som hjälp ifall man känner sig glåmig och blek och lite fräschare kan man ta hjälp av alla de Self-tanning wipes som finns. Det är en brun utan sol servett som man kan använda till ansikte och kropp för en jämn solbrun ton. Produkterna innehåller dock inte spf, som man får vara försiktig i solen.

Om drygt en månad bär det av till Grekland för lite semester och sol och jag ska definitivt använda mig av både hög solfaktor och fräscha upp mig med lite brun utan sol :)

Önskar dig en strålande påskafton med en massa kärlek!:)
KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar